お! OTAKUT

Otakut@ircNet

Otakut
  • In Finnish
  • In English

Yhdistys

Otakut

Mikä ihmeen Otakut? Otakut on Espoossa toimiva Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) yhteydessä toimiva yhdistys, joka perustettiin toukokuussa 1996 tukemaan japanilaisiin piirroselokuviin ja sarjakuviin liittyviä harrasteita. Nimemme juontuu japanilaisesta sanasta joka tarkoittaa fanaatikkoa tai asialleen omistautunutta fania. Jos pidät animesta tai "piirretyistä", tämä alayhdistys on sinua varten.

Toimintaan kuuluvat lukukausien aikana jokaviikkoiset videoillat, erilaiset peli-illat, allnighterit ja ekskursiot - kuten myös aktiivien tiheä sauna- ja grilliperinne. Tapahtumat ovat keskittyneet Otaniemeen, jossa järjestetäänkin hyvinkin erilaista toimintaa riippuen jäsenten kiinnostuksesta.

Toiminta AYY:n alla mahdollistaa tilojen helpon ja edullisen saatavuuden, helpottaen toimintaa huomattavasti. Otakut rekrytoi aktiivisesti uusia jäseniä mm. Aalto-yliopistolta, ja myös kaikki muut toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan niin anime-iltoihin kuin sosiaaliseenkin toimintaan.

Tapahtumamme ovat vain jäsenille, joten jos toimintamme kiinnostaa, täytä liittymislomake. Jäsenyys on maksuton eikä velvoita mihinkään, ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saat postia tulevista tapahtumista kerran pari viikossa.

Otakut kunniajäsenet