Otakut
  • In Finnish
  • In English

Vuosijuhla2013

Arvon herrat ja rouvat!

Otakujen 17. vuosijuhlan aika on tullut! Tänä vuonna olemme todenneet aiheelliseksi suorittaa siirtomaiden uudelleenjako valtioiden edustuksen mukaan. Kokoustilana toimii Otaniemessä sijaitseva, suurvaltojen päämiesten tarpeisiin suunniteltu Gorsu (kartta) ja ajankohta on 12.7.2013. Suurten päätösten juhlamme tarjoiluna toimivat valloitettujen maiden antimista valmistetut ateriat tajunnan räjäyttävien juomien kera.

Kaikkien osallistujoiden odotetaan pukeutuvan asiaankuuluvaan siirtomaahenkiseen varustukseen tai vähintäänkin tunnustavan valtionsa värejä sekä tunnuksia. Juhlallisuudet aloitetaan klo 18:00 ja jatkuvat kunnes kaikki konferenssiin osallituneet ovat joko tyytyväisiä tai luovuttaneet. Kuten Suomen suuret päätökset Kekkosen aikana, myös siirtomaiden kohtaloita koskevia suuria päätöksiä on mahdollista suorittaa saunassa.

Vuosijuhlan hinnaksi on aiemmissa kokouksissa päätetty 16 euroa, alkoholia nauttimattomat henkilöt, joille tapahtuma kustantaa 12 euroa. Ilmoittautumisen voi suorittaa alla olevan lomakkeen kautta ja mukaan mahtuu ensimmäiset 30 suurvaltojen tai banaanivaltioiden edustajaa.

Ilmoittautumislomakkeeseen

Maksathan vuosijuhlamaksun ilmoittauduttuasi 10.7. mennessä(16€ alkoholillinen, 12€ alkoholiton) seuraavalle pankkitilille:

Pankki: Ålandsbanken
Tilinumero: 660100-3671138
Saaja: Otakut
Viesti: "Vuosijuhlamaksu" ja oma nimesi

Mikäli maksua ei ole suoritettu, peritään se ovella teeverojen kera (20 euroa holillinen tai 15 euroa holiton).

Tarvittaessa voit muokata tietojasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen otakut-hallitus[at]list.ayy.fi

Ilmoittautuneet: