Otakut
  • In Finnish
  • In English

Vuosijuhla2014

Otakutin maanpäällinen ylihallinto tiedottaa:

Otakujen 18. vuosijuhla tulee tapahtumaan perjantaina 11. heinäkuuta. Tänä vuonna tavoiteenamme on tiivistää universumimme eri otakumielisten elämänmuotojen keskinäisiä suhteita keräämällä heidät juhlistamaan merkkipäivää Otaniemen Gorsuun. Juhlassa tarjoillaan perinneherkkuja eri puolilta linnunrataa. Juomapuolelta valikoimasta löytyvät päihdyttämättömät ja päihdyttävät virvokkeet, kuten Cykranosh:ilta 10^21-1 valovuoden päästä tuotu Atlach-Nachanin veri.

Ohjessäännöt ja huomautukset: Osanottajien odotetaan ilmaantuvan paikalle eduestaen rotuaan/elämänmuotoaan/ammattiaan/toimenkuvaansa/kutsumustaan asianmukaisella pukeutumisella ja asenteella. Oman mechan tai avaruusalaivan tuonti on sallittua, mutta emme kykene takaamaan pysäköintimahdollisuutta. Lonkeroin varustetuilta elämänmuodoilta toivotaan siveellistä käytöstä.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen suljettu

Maksathan vuosijuhlamaksun ilmoittauduttuasi 8.7. mennessä(16€ alkoholillinen, 11€ alkoholiton) seuraavalle pankkitilille:

Pankki: Ålandsbanken
Tilinumero: 660100-3671138
Saaja: Otakut
Viesti: "Vuosijuhlamaksu" ja oma nimesi

Mikäli maksua ei ole suoritettu, peritään se ovella pan-galaktisten tullien kera (20 euroa holillinen tai 15 euroa holiton).

Tarvittaessa voit muokata tietojasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen otakut-hallitus[at]list.ayy.fi

Ilmoittautuneet