お! OTAKUT

Otakut@ircNet

Otakut
  • In Finnish
  • In English

Toiminta

Tapahtumista

Tulevat tapahtumamme löydät kalenteristamme. Muut tiedotuskanavamme ja tietoa tiedotuksestamme löytyy tiedotusohjesäännöstämme.

Kerhohuone ja kuinka varata

Kerhohuone on Otakut:in hallinnoima HOAS:in tila Jämeräntaival 10 CD:ssä. Siellä järjestetään suurin osa virallisesta ja suunnitellusta toiminnasta, mutta niiden lisäksi spontaania toimintaa ja illan viettoa tapahtuu lähes päivittäin. Irc-kanavan aihe yleensä kertoo mitä kerhohuoneella on meneillään.
Jämeräntaival 10CD kerhotila on remontissa, joka valmistuu joskus vuonna 2020. Tällä välin tapahtumat ovat pääasiassa läheisellä Jämeräntaival 11CD kerhotilalla. ... Lisää

Peli-illat

Peli-illat ovat kerhohuoneella järjestettäviä konsoli- ja tietokonepelien pelaamiseen keskittyviä iltoja. Näissä iltamissa ei yleensä ole erityistä ennaltamäärättyä ohjelmaa vaan pelattavat pelit valitaan yleisen mielipiteen pohjalta.

Karaoke

"Tärkeintä ei ole lauluääni, vaan fiilis!"
Hyräiletkö usein tunnareita, joissa olisi laulettavaa? Oletko epävarma laulutaidoistasi?
Ei hätää, meillä vain SINUA kiinnostaa kuinka "hyvin" laulat!
... Lisää

Tanssipelaus

Kerhohuoneella järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta surullisen harvoin tanssipelaus iltapäiviä. Tapahtumat sijoittuvat yleensä saunaa ennen ja kestävät 2-3h.
... Lisää

Kulttuuri-illat

... Lisää

Vuosittaiset fuksitapahtumat

Järjestämme vuosittain rasteja AYY:n ja Aalto yliopiston fukseille ja vanhemmillekin opiskelijoille suunnatuissa tapahtumissa.
Vuosittain pyrimme osallistumaan ainakin:

Toimikunnat