Otakut
  • In Finnish
  • In English

MerkkikisanFinalistit

Merkkikisan finaali

Alenpana on listattu merkkikisan finalistit jotka on valittu esikarsinnan ja merkin tekijöiden suositusten mukaan. Kolmesta finalistista on näytillä muutamia erilaisia versioita (eri värit/teksti), mutta tarkoituksena on tällä kertaa äänestää vain merkkien yleisestä mallista. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan yksi sekalainen setti japanilaisia makeisia ja joitakin kangasmerkkejä. Äänestysaika on 19.3.2010 klo 12:00 asti.

Äänestystapa

Finaaliäänestys suoritetaan sähköpostitse seuraavasti: Aseta finalistit paremmuusjärjestykseen ja lähetä järjestys osoitteeseen merkkikisa.otakut(at)gmail.com. Pisteytys järjestyksen mukaan: 1. = 3 pistettä, 2. = 2 pistettä, 3. = 1 piste. Eniten pisteitä saanut ehdotus valitaan, tasapelit ratkaistaan kolikkoa heittämällä.

Äänestyspohja

Selkeyden vuoksi, käytä tätä pohjana äänestysviestissä. Korvaa hakasuluissa olevat kohdat ohjeen mukaan. Mikäli haluat, voit kommentoida mikä kunkin finalistin ehdotuksista on paras (värit/tekstit/jne).Otsikko:

Otakut merkkikisa - Finaaliäänestys


Otakut merkkikisan finaaliäänestys
Finalistien järjestys parhaimmasta huonoimpaan:
1. [FINALISTIN numero ja nimi]
2. [FINALISTIN numero ja nimi]
3. [FINALISTIN numero ja nimi]

[Mahdollisia kommentteja finalisteista]

   ----

[Nimi - Sähköposti (arvontaa varten)]


FINALISTIT

Finalisti 1
Puhekuplat O! - Onoki
Yksinkertainen design, joka on innovatiivinen yhdistelmä Aalto-yliopistosta ja Azumanga Daiousta tuttua huudahdusta "A!". Nyt A! on kuitenkin korvattu O! (O niinkuin Otakut).
 
Finalisti 2
Logo6 - Arb
Vanhan merkin tyyliin hahmoon pohjautuva design. Uudessa hahmossa yhdistyy tietynlainen tyyli ja määrätietoisuus. Aalto-yliopistoon viitataan merkissä Onokin merkkien tapaan azumangan A! huudahduksella (Tässä tapauksessa tosin A! niinkuin aalto - viittaus viralliseen aaltotyyliin).Erilaisuutta vanhaan on haettu myös neliömäisellä perusmuodolla.
 
Finalisti 3
Logo1 - Arb
Toinen hahmopohjainen design, vastaus eräässä videoillassa toivottuun "moenpaan"-hahmoon. Perusmuoto samoilla linjoilla vanhan merkin kanssa, tosin ilman viittausta oppilaitokseen.