お! OTAKUT

Otakut@ircNet

Otakut
  • In Finnish
  • In English

Hullu Jussi

Hullu Jussi (keväällä wappuna) on rastikiertelytapahtuma, jossa joukkueet kilpailevat Hulluimman Joukkueen tittelistä, samanaikaisesti rastien taistellessa Hulluimman Rastin palkinnosta, kiertämällä taas kerran Otaniemen yhdistysten toinen toistaan hullumpia rasteja.

Perinteisesti pidämme Polygamen ja DOT:in kanssa yhteisrastin Otaniemen Triforcena. Rastin idea vaihtelee, mutta yleensä siihen yhdistyy näiden kolmen yhdistyksen omat osaamiset.

Menneet rastit

2018

Videopeliohjelma, jossa osallistujat pelasivat kahta bomberman peliä samaan aikaan yhdellä ohjaimella live studiossa, jossa juontajat ja kommentaattorit kommentoivat peliä.
Tekniseltä toteutukseltaan ehkä jopa monimutkaisempi kuin edellisvuoden, mutta tällä kertaa tekniikka näkyi myös rastilla kävijöille ja rasti viihdytti kaikkia ryhmäläisiä edeltäjäänsä paremmin.
Tämä rasti toi meille parhaan rastin palkinnon!

2017

TV-peliohjelma. Ryhmäläiset istutettiin "vanhaan olohuoneeseen", jossa oli mm. lankapuhelin ja vanha kuvaputkitelevisio. TV ruudulla pyöri peliohjelma (jonka studio todellisuudessa oli OK20? toisella puolella), jossa juontaja julistaa ryhmäläisten istuuduttua, että on aika soittaa seuraava kilpailija. Ja, ylläty yllätys, tällöin lankapuhelin ryhmäläisten edessä soi. Vastattuaan puhelimeen heille kerrotaan heidän olevan peliohjelmassa, ja että nyt heidän pitäisi pelata ruudulla näkyvää videopeliä käyttäen puhelimen nappeja ohjaimena.
Idea oli originaali ja tekninen toteutus ääniongelmia lukuunottamatta huikea, mutta valitettavasti tämä ei juurikaan näkynyt itse rastille tulijoille. Puhelinpeli myöskin antoi tekemistä vain muutamalle, jolloin isoimmista ryhmistä osa jäi ilman tekemistä.

2016

Uusi, paremmin teekkarinkestäväksi tehty Lonkerohirviö-peliohjain.

2015

Lonkerohirviö-peliohjain.